Miljömärkta förbrukningsvaror | Stort utbud till bra priser | 08 730 20 30

SKOLA & FÖRSKOLA

Miljömärkta förbrukningsvaror för skola och förskola

Green Spruce AB levererar ett brett sortiment på över 11000 produkter för den dagliga driften av en skola/förskola. Som kund får ni en egen personlig kontaktperson som kan produkterna och som hjälper er att planera era inköp på bästa sätt för att er verksamhet ska fungera enligt bra miljöval för barnen såsom för er personal. Vi tar hand och hjälper er med dokumentation och säkerhetsdatablad vilket frigör tid för er personal. Detta ingår i vår service. Våra produkter och produktserier håller högsta kvalité och utvecklas ständigt för att möta de miljökrav som ställs.

Vi levererar till både privata och kommunala skolor i hela Sverige.
Anpassade och säkra leveranser ger nöjda kunder!
Kundanpassning, produktkunskap och leveranssäkerhet är några av våra stora konkurrensfördelar och gör oss unika i vår bransch.

Miljö och Kvalitet
Vårt miljöengagemang och våra kvalitetssäkrade processer har lett oss fram till de produkter vi har i vårt sortiment. Vi är Svanenmärkta, har bra miljöval och är anslutna till FTI.

Ansvar
Vi tar vårt producentansvar för förpackningar genom att vara anslutna till FTI.

Logga in på www.greenspruce.se
Få "din sida" där du har koll på tidigare ordrar, våra rabatter och olika kampanjer som vi hela tiden utför.

Hur beställer man?
Om du vill handla i webbutiken, kan du enkelt göra det genom att gå in på webbshoppen på vår hemsida både som registrerad eller oregistrerad kund.
Om du registrerar dig finns alla dina uppgifter kvar tills du ska beställa nästa gång så att du slipper knappa in alla uppgifter igen.
Gå in via menyn eller sök enkelt i sökrutan efter produkten du letar efter. Klicka på de produkter du är intresserad av, lägg de i varukorgen och gå vidare till "kassan" och följ instruktionerna.
Väldigt enkelt.

Eller så ringer ni till oss på 08-730 20 30 så hjälper vi dig.

Miljömärkta förbrukningsvaror | Stort utbud till bra priser | 08 730 20 30Webbplatskarta