Onlinebutik | Miljömärkta förbrukningsvaror | Hygienartiklar | Greenspruce.se

GIFTFRI FÖRSKOLA

Fyll ditt förråd med miljövänliga förbrukningsmaterial

www.greenspruce.se sortiment för förskola & skola hittar du exempelvis ekologiska miljövänliga barnblöjor och hudvård för barn från välkända och beprövade varumärken.
Våra produkter är snälla både mot barn och mot miljön!

Affärsidén är att alltid kunna erbjuda ett miljövänligt alternativ till tvätt- och rengöringsprodukter, och det som började 2001 med miljövänligt tvättmedel, sköljmedel, toalettpapper och maskindiskmedel samt miljöblöjor har i dag utökats till ett brett sortiment som innehåller allt från Fenom Original, issmältningsmedel till ogräsmedel.

Green Spruces breda sortiment och service har gjort att företagets kunder, som består av både privatpersoner, offentlig sektor och industri, är mycket nöjda och återkommande när det är dags att fylla på förråden.

Vi ställer höga krav på att våra produkter är miljömärkta och att vår distribution är effektiv och klimatsmart.

Som kund får man en egen kontaktperson med bra kunskap om produkterna. Varje leverans ska vara en god referens för företaget och ses som en rekommendation för kommande affärer.

Företaget håller till i Solna, men har kunder över hela landet. Storsäljarna är förbrukningsmaterial som toalettpapper och hushållspapper, tvättmedel, sköljmedel, diskmedel, blöjor, kontorsmateriel samt olika kemprodukter.

Att vara miljövänliga hela vägen är en självklarhet. Kunden får leveransen ända fram till dörren med företagets lastbilar, i Stockholmsområdet och till övriga Sverige med hjälp av DHL. Green Spruce är också anslutet till FTI AB (Förpacknings- och tidningsinsamlingen) som samlar in och återvinner förpackningar.

Genom att erbjuda produkter och tjänster med minsta möjliga påverkan på människor och miljö sätter Green Spruce kort sagt alltid kunden i centrum.


Vår filosofi är att alltid ge kunden ett miljövänligt alternativOnlinebutik | Miljömärkta förbrukningsvaror | Hygienartiklar | Greenspruce.seWebbplatskarta